Καλώς ήρθατε  Στην υπηρεσία bet του helinika.gr.

Στην υπηρεσία αυτή δοκιμάστε την Τύχη σας, αντλώντας τους αριθμούς των προβλέψεων μας, στα παιχνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε..  Δοκιμάστε και εσείς, είναι Δωρεάν και ανοίγει ορίζοντες Οικονομικής Ανεξαρτησίας.

Τα παιγνίδια της ΟΠΑΠ Α.Ε. που μπορείτε να πάρετε στήλες με τυχαίους αριθμούς είναι τα LOTTO, KINO, EXTRA5 και JOKER.

Στο πλαίσιο ‘Επιλέξτε Παιχνίδι’, επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε στήλες με τυχαίους αριθμούς, κάνοντας απλά ένα κλικ πάνω στην εικόνα του παιχνιδιού. Άμεσα θα εμφανιστούν στο μεσαίο πλαίσιο της σελίδας οι επιλογές για να επιλέξετε το πόσα νούμερα θέλετε.

Κάντε κλικ στα ‘Αριθμοί +’, ‘Αριθμοί -’ για αύξηση ή μείωση των επιλεγμένων αριθμών.

Κάντε κλικ στα ‘Τζόκερ +’, ‘Τζόκερ -’ για αύξηση ή μείωση των επιλεγμένων αριθμοών Τζόκερ.

Κάντε κλικ στο ‘Αποδοχή’ και θα εμφανιστούν οι τυχαίοι αριθμοί, ο αριθμός στηλών και η αξία τους σύμφωνα με τις επιλογές σας.

Κάντε κλικ στο ‘Πίσω’ για να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα και να δοκιμάσετε μια νέα επιλογή.

Στο πλαίσιο ‘Κληρώσεις’, επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε αποτελέσματα των κληρώσεων, κάνοντας απλά ένα κλικ πάνω στην εικόνα του παιχνιδιού. Άμεσα θα εμφανιστεί η σελίδα της ΟΠΑΠ Α.Ε. με τα αποτελέσματα της τελευταίας και των προηγούμενων κληρώσεων του παιχνιδιού που επιλέξατε. Ελέγξτε τα κέρδη σας και ενημερώστε μας να χαρούμε μαζί μ’ σας.

Κάθε είδους γκανιότα σε περίπτωση κέρδους είναι αποδεκτή. Αν πάλι δεν κερδίσετε δεν φέρουμε καμία ευθύνη

Εάν έχετε κάποιες παρατηρήσεις, συστάσεις ή σχόλια θετικά ή αρνητικά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ στο ‘Επικοινωνία’, για να μας ενημερώσετε και να επιληφθούμαι άμεσα.

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.