Επικοινωνία Εγγραφή Αναζήτηση
Είσοδος
logo
hellinika.gr
slide1 slide2 slide3 slide4 slide5
logo
hellinika.gr
 
slide1 slide2 slide3 slide4 slide5
 
hellinika.gr
 
slide1 slide2 slide3 slide4 slide5
 
Νομός
Οδηγίες Επιλογής Νομού

    Στο μενού κάντε κλικ στην επιλογή ‘Νομός’. Στο ευρετήριο που θα εμφανιστεί με τους νομούς της Ελληνικής Επικράτειας, σε αλφαβητική σειρά, επιλέξτε τον νομό που ανήκει ο επαγγελματίας που ψάχνετε.

    Στο πλαίσιο του νομού πληκτρολογήστε τα γράμματα του νομού που ψάχνετε. Στο ευρετήριο που θα εμφανιστεί κάτω από το πλαίσιο θα περιέχονται οι νομοί που περιέχουν τα γράμματα που έχετε πληκτρολογήσει. Επιλέξτε τον νομό που θέλετε κάνοντας κλικ επάνω του.

    Με την επιλογή του νομού, θα εμφανιστεί το όνομά του στο πλαίσιο του νομού και θα ενεργοποιηθεί η επιλογή του ‘Δήμου’ γιά να επιλέξετε τον Δήμο που ανήκει ο επαγγελματίας που ψάχνετε.

    Ταυτόχρονα θα εμφανιστούν οι πρώτοι εννέα επαγγελματίες, που είναι ενδεχομένως καταχωρημένοι και ανήκουν στον νομό που επιλέξατε, και αν έχετε επιλέξει ήδη Επαγγελματική Κατηγορία, στην επαγγελματική κατηγορία αυτή.

    Αν ο επαγγελματίας που ψάχνετε εμφανίζετε ήδη, τότε κάντε κλικ στην Επωνυμία του γιά να εμφανίσετε την καρτέλα του με τα καταχωρημένα του στοιχεία.

Επιλογή Νομού
Επάγγελμα
Οδηγίες Επιλογής Επαγγέλματος

    Στο μενού κάντε κλικ στην επιλογή ‘Επάγγελμα’. Στο ευρετήριο που θα εμφανιστεί, εμφανίζονται οι επαγγελματικές κατηγορίες αλφαβητικά και ανά γράμμα.

    Κάντε κλικ στο γράμμα που αρχίζει η επαγγελματική κατηγορία που ψάχνετε. Το ευρετήριο θα αλλάξει και θα περιέχει τις επαγγελματικές κατηγορίες που αρχίζουν με το γράμμα που επιλλέξατε. Κάντε κλικ γιά να επιλέξετε την επαγγελματική κατηγορία που ανήκει ο επαγγελματίας που ψάχνετε.

    Στο πλαίσιο του επαγγέλματος πληκτρολογήστε τα γράμματα του επαγγέλματος που ψάχνετε. Στο ευρετήριο που θα εμφανιστεί κάτω από το πλαίσιο θα περιέχονται τα επαγγέλματα που περιέχουν τα γράμματα που έχετε πληκτρολογήσει. Επιλέξτε την επαγγελματική κατηγορία που θέλετε κάνοντας κλικ επάνω της.

    Με την επιλογή του επαγγέλματος, θα εμφανιστεί το όνομά του στο πλαίσιο του επαγγέλματος που ανήκει ο επαγγελματίας που ψάχνετε.

    Ταυτόχρονα θα εμφανιστούν οι πρώτοι εννέα επαγγελματίες, που είναι ενδεχομένως καταχωρημένοι και ανήκουν στην επαγγελματική κατηγορία που επιλέξατε, και αν έχετε επιλέξει ήδη νομό, δήμο και συνοικία, στον νομό, τον δήμο και την συνοικία αυτή.

    Αν ο επαγγελματίας που ψάχνετε εμφανίζετε ήδη, τότε κάντε κλικ στην Επωνυμία του γιά να εμφανίσετε την καρτέλα του με τα καταχωρημένα του στοιχεία.

Επιλογή Επαγγελματικού Κλάδου
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ Η/Υ
 Αιμιλιανού Γρεβενών 14 - 55133 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προβολές 569
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - LOGISTIC - COURIER
 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 2, ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προβολές 1384
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΩΝ
 1ο ΧΛΜ ΠΕΟ Αλεξάνδρειας - Θεσ/νικης - 59300 - ΑΛΕΞΑΝΡΕΙΑ
Προβολές 1271
ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 9 - 54627 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προβολές 1255
Καθηγήτρια Αγγλικών - Απόφοιτος Α.Π.Θ.
  - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προβολές 1311
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - LOGISTIC-COURIER
 3οχλμ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Προβολές 1236
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - LOGISTIC-COURIER
 5o χλμ. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
Προβολές 1199
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προβολές 1200
Καφές - Γευστικές Επιλογές
 Κων. Καραμανλή, Περιοχή Νοσοκομείου - 63100 - Πολύγυρος
Προβολές 1181
×
Είσοδος Διαχειριστή ×

Όνομα

Κωδικός 1

Κωδικός 2


Έξοδος Διαχειριστή ×


 
 
 
 


×
Όροι Χρήσης

×
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
© 2011-2020 Copyright hellinika.gr Created by PROGRAMMA